p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 Co sadzicie o ofercie hostingowej Netii? Wydaje mi sie, ze ta (chyba nowa) oferta moze troche namieszac na rynku. W porownaniu do ofert progreso / home: - wlasna infrastruktura sieciowa, - brak limitow na transfer pocztowy, - tansza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 Wątpie , zobacz szczegóły jak jest przestrzen dzielona np Nazwa Sputnik całkowita pojemność, w tym: 1 410 MB powierzchnia na pocztę e-mail 1 200 MB powierzchnia na serwer www 100 MB baza danych MySQL 10 MB powierzchnia na serwer FTP 100 MB roczny limit transferu 240 GB 252 PLN + VAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 Zdawało mi się, że firme rozmiarów Netii (wkońcu mała firma to nie jest), stać na coś lepszego niż sprzedawanie domen przez hrd.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 Ale serwery mają całkiem dobre, m.in ma na ich serwerach strana mojej siłowni www.fitness-jerozolimskie.pl strona chodzi naprawde w ekspresowym tempie (przynajmiej u mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 Oranyranyrany!!!! Chodzi faktycznie szybko, ale ostrzegaj następnym razem przed taką witryną MSPANC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach