YagAA 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Kupię udziały lub całą rozwijającą się stronę internetową. Nie interesują mnie serwisy kwejkopodobne.Podstawowe informacje w ofercie to:- link serwisu wraz ze statystykami (najlepiej Google Analytics)- miesięczne przychody i koszty (im dłuższy okres, tym lepiej)- czy jest możliwość wystawienia FV- cena bruttoInteresują mnie tylko istniejące, ZARABIAJĄCE serwisy, pomysłami, czy planami nie jestem zainteresowanyOferty proszę wysyłać tylko i wyłącznie na kontakt@blue-pixel(kropka)plNIE ODPOWIADAM W TYM TEMACIE, OFERTY TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MAIL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2013 Dalej aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 Aktualne. Kupuję aplikacje Android, sklepy internetowe, strony www (erotyka też). Budżet ~50 000. Tylko zarabiające i tylko kupno całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach