Hosiek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Od jakiegoś czasu programuje wraz z znajomym, mamy skrypt podzielony na 20 modułów. Chcielibyśmy także jednocześnie edytować wszystkie z tych plików. Jest taka możliwość ? Bądź przynajmniej przyblizająca moją potrzebe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 SVN? Może jakiś zewnętrzny serwer typu: http://riouxsvn.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hosiek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 SVN? Może jakiś zewnętrzny serwer typu: http://riouxsvn.com/ Na takim serwerze nie będą te pliki bezpieczne - zalezy mi na tym aby nikt ich nie mógł dostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 No to na jakimś VPS z XENem najlepiej i do tego VPN postawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 GIT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Zdecydowanie GIT. Do tego na przykład konta na Bitbuckecie ewentualnie Stash * i jest git * Github przy sporej ilości prywatnych repozytoriów jest po prostu drogi. Poza tym, ja zawsze soft od Atlassiana polecam - dla małych zespołów idealny (za parędziesiąt dolców masz pakiet oprogramowania do wszystkiego z licencją do 10 użytkowników) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Nie wiedziałem, że Atlasiny mają dwa takie same produkty ?!? Ten Stash czymś się różni od BB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Stasha sobie instalujesz u siebie, Butbucket to SaaS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hosiek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Dzięki za odpowiedzi, git jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Git jest fajny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Sam Gitlaba używam, fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach