Marcin89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Witam, Mam konkretne pytanie. Co według Was jest lepszym rozwiązaniem, jeśli chodzi o skuteczność seo : Tytuł w wątku w formie : 1. Tytuł wątku : nazwa działu - nazwa strony (tytuł strony) 2. Tytuł wątku - nazwa strony (tytuł strony) Uzasadnienie wyboru mile widziane ; ) Z jednej strony nazwa działu, przybliża trafność szukanej frazy, ponieważ mamy z góry jakąś kategorię w obrębie której osoba szukająca się porusza.Z drugiej strony, długa nazwa wątku, może sprawić, że nie pojawi się nazwa działu w wynikach wyszukiwania, a o nazwie strony można już całkowicie zapomnieć. Jak myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2013 "Tytuł wątku :" - tego nie rozumiem, więc sam wymyślam i podaję propozycje: "Gdzie mogę pobrać darmowe programy" - tytuł "Programy" - kategoria "mojeprogramy.com" - domena 1. "Gdzie mogę pobrać darmowe programy? / Programy" 2. "Gdzie mogę pobrać darmowe programy? - mojeprogramy.com" PS - zobacz jak inni mają to rozwiazane - ja bym zrobił tak aby nie zaśmiecić tytułu, ale jak będą one krótkie i można dorzucić nazwę działu tak aby to naturalnie wyglądało to będzie ok, przy czym najpierw tytuł + dział a nie odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach