zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Witam, Posiadam domenę w 1and1.pl i teraz mam problem bo tam jest tak napiep**** że nawet nie wiem o co chodzi jak zrobić kierowanie DNSów na unixstorm ?? Adresy serwerow DNS, na ktore nalezy ustawic domeny:NS1: ns1.unixstorm.orgNS1 IP: 91.227.122.50NS2: ns2.unixstorm.orgNS2 IP: 91.227.123.50 To muszę ustawić aby na moim serwerze www domena stała... A tak wygląda panel w 1and1 http://scr.hu/8gv/iyhmx Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Poczekaj chwilkę, bo ta domenę jeszcze nie została wykupiona w 100%. Tak jakoś działa 1and1, po kilku godzinach będziesz miał możliwość przekierowania tej domeny na własne serwery DNS. Obecnie możesz przekierować ją na IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Domena jest chyba już z 2tyg Tylko teraz mam zamiar forum odpalić ale no jest problem w tym aby skierować tą domenę na serwer www... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 W takim razie napisz do supportu. U nich ten panelik kuleje, też tak miałem, ale po jakimś czasie samo się zmieniło. Na chwilę obecną możesz przekierować domenę na adres IP, ale najpierw dodaj ją w panelu unixstormu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fredzik1985 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 możesz jeszcze spróbowac zainstalować wp z konfiguratora i poczekać 1 dzień jeśli niebedzie się pojawiać szablon strony wp to musisz odezwać się do supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 W takim razie napisz do supportu. W 1&1 będzie czekał wieki na zwykłą odpowiedź. DNS niestety nadal nie zmieniłeś. http://www.intodns.com/multi-serwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 W 1&1 będzie czekał wieki na zwykłą odpowiedź. DNS niestety nadal nie zmieniłeś. http://www.intodns.com/multi-serwer.pl Nie zmienił, ponieważ nie ma możliwości Dzisiaj miałem podobną sytuację, ale samo się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Szkoda gadać Dobra dzięki za informację więcej tam nic nie wezmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Tam nawet na promocji masz kod authinfo dostępny od razu wyciągnij go i spylaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach