infobroker 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Witam, Proszę o ocenę mojego nowego projektu http://materialyinzynierskie.pl Proszę o sugestie pod względem intuicyjności, rozmieszczenia reklam, czytelności czcionek i seo. Poprawność kodu jest jeszcze daleko od doskonałości (ze względu na reklamy z pp). Każda konstruktywna sugestia i krytyka mile widziana. Pozdrawiam Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez infobroker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Strona prezentuje się przyzwoicie, choć przeciętnie. Za dużo kolorów tam nie ma, co według mnie nie jest wadą bo na wielu stronach informacyjnych używa się ubogiej palety barw. Treści są ok, reklamy też mają swoje dobre miejsce, nie mam zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infobroker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 UPDATE! Sidebar przeniesiony,na prawo, rozmiary czcionki tez zmienione. Dodane ikony spolecznosciowe w postach.Formularz kontaktowy dodany, poprawione logo, nowy rozstaw reklam, działów, oraz ogolna optymalizacja seo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Jakiej skórki dla WP używasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach