Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Swego czasu miałem w keyweb.de najmocniejszego vps'a (vds/vrs?). Historia jakich wiele, przycinka łącza po tygodniu korzystania, posłałem liścik z oświadczeniem o rezygnacji z serwera i po miesiącu miałem ich z głowy. Ogólnie odradzam jakiekolwiek interesy z tą firmą. Szkoda waszych nerwów, czasu i pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Firma KeyWeb.de nie skomentuje tego? Czy raczej prawdy się nie komentuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yankki 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 mam VPS w keyweb.de od kilku miesiecy. na kontakt z supportem nie narzekam - bardzo mile sie z nimi rozmawia (po angielsku). z reakcja juz nieco gorzej - dlugo sie czeka az cokolwiek zrobia. na sama usluge chyba nie powinienem narzekac. ale co jakis czas pojawia sie obciazenie cpu 95%, pada http. ciezko mi stwierdzic czy to wynika ze skryptu, blednej konfiguracji czy kiepskiego hostingu. chcialem sie podzielic z Wami opinia po prostu ps. co mozecie polecic w zamian? koniecznie potrzebne ssh, 20-30gb quoty, minimum 2ip... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2008 hosteurope.de lub OVH.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach