Lejkowski 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Witam Posiadam taki problem: mam serwery pogodowe do obliczeń stoją pod RHEL i problem jest z jednym serwerem Na wszystkie działa obciążenie w ten sposób: Jak jest 5 serwerów mamy obciążenie: 60% 61% 59% 62% 60% problem że jak mam jeszcze jeden serwer który po podłączeniu obciążenie dochodzi do 25% a potem nic, reszta może mieć 100 a ten ma 25% Reinstallowałem system, sprawdzałem zabezpieczenia systemu, ograniczenia wydajności wszystko skonfigurowane tak jak w innych serwerach a jednak jest 25% Czy może to być wina hardwere? ram: 8gb firmowy oryginalny DDR2 667 mhz Model to HP DL380 procek: 2x intel xeon 5160 karta 2x GBE 2x redundanty oryginalny HP po 670W + temperatura pracy w normie Dysk 15K 1x 73gb nie mam pojęcia co źle robię RHEL bez wsparcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Podstawowe pytanie, jak jest rozkładane obciążenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejkowski 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 po długiej noce (koniec 6:00 rano) znalazłem błąd. do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 A no to mogłeś się pochwalić co było przyczyną. Bo narazie z tematu wynika, że system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach