Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Witam, zakupiłem w OVH dedyka. Miał on służyć do ts3/www no to zainstalowałem mu to co potrzebne wraz z ISPCP Omega. Wgrałem stronę, wszystko pięknie. Problem w tym, że nie działają konta ftp oraz nie da się zalogować do zaplecza ispcp. domena: specnaz-clan.com ip: 91.121.99.49 moje 2 pytanie: czy da się zrobić ten panel ispcp na jakimś innym porcie? Z góry dzięki za każdą odp. (Jeśli zły dział proszę przenieść, ponieważ nie wiem czy w dobre miejsce wstawiam post.) Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez Filipsiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 no to zainstalowałem mu to co potrzebne Czyli co? Zainstalowałeś serwer ftp? google -> ispcp omega change port Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Zainstalował Status: Łączenie z 91.121.99.49:21... Status: Połączenie nawiązanie, oczekiwanie na wiadomość powitalną... Odpowiedź 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ---------- Odpowiedź 220-You are user number 1 of 50 allowed. Odpowiedź 220-Local time is now 15:37. Server port: 21. Odpowiedź 220-This is a private system - No anonymous login Odpowiedź 220-IPv6 connections are also welcome on this server. Odpowiedź 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity. Polecenie: USER anonymous Odpowiedź 331 User anonymous OK. Password required Polecenie: PASS ************** Odpowiedź 530 Login authentication failed Błąd: Błąd krytyczny Błąd: Nie można połączyć się z serwerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach