Fard 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 Witam. Domena niby się kończy a nie mogę jej wynająć. Co zrobić? Nie jestem dobre w te klocki, ile będę musiał czekać? http://miscpix.com/files/8/84807.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) Domena wpada teraz w 15-dniowy okres kwarantanny, w czasie którego dotychczasowy abonent może nadal ją przedłużyć. Po tym czasie można będzie ją próbować zarejestrować. Jeśli chcesz być skuteczny, lepiej skorzystaj z któregoś z serwisów przechwytujących. Edytowano Czerwiec 13, 2013 przez alien (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilordGibon 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Czy to jest twoja domena? Jeżeli tak to użyj kodu AuthInfo i przenieś ją do innego usługodawcy(jak dobrze zrozumiałem twoje zamiary). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Domena straciła ważność 13, będzie musiał ją opłacić. Jeśli nie chcesz stracić domeny lepiej zapłać i wtedy poproś o kod authinfo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach