Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Cześć Poszukuję "dość" dobrego zespołu który, zadowoli mnie swoimi umiejętnościami, jak i zarównież stronę internetową. W grę wchodzi layout i kodowanie pod IP.Board. Tematyka strony tutaj nie gra dużej roli. Ma być to schludny, przejrzysty i godny uwagi wygląd, który przyciąga uwagę. Wszelkie propozycje, pytania, oferty proszę kierować tylko i wyłącznie poprzez komunikator PW. Informuję iż, odpisuję tylko na wybrane oferty - także nie zdziw się, jeżeli nie otrzymasz odpowiedzi. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Za 170zł życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) Czy naprawdę, jest potrzebna krytyka? Nie jesteś zainteresowany ofertą, nie komentuj Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Domaintalk.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Ale chłopak ma rację Chcesz zlecić komuś stworzenie grafiki, pocięcie jej i zakodowanie pod IPB za 170 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Ale chłopak ma rację Chcesz zlecić komuś stworzenie grafiki, pocięcie jej i zakodowanie pod IPB za 170 zł? Cena, jest chyba dość wyraźnie napisana. Nie mamy o czym dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Cena, jest chyba dość wyraźnie napisana. Nie mamy o czym dyskutować. Haha +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Cena, jest chyba dość wyraźnie napisana. Nie mamy o czym dyskutować. W zasadzie, to przecież forum jest od tego, żeby prowadzić dyskusję ;-) Ale fakt. Możesz natrafić na złośliwe komentarze, albo na konstruktywne uwagi. Prawdą jest, że 170zł za stworzenie i zakodowanie to zdecydowanie za mało - niestety, nie znajdziesz w tej cenie dobrego i profesjonalnego zespołu i musisz się z tym liczyć. Dobra rada: jeśli chcesz nadal indywidualny layout, to zwiększ budżet, albo zrezygnuj z niego i poszukaj jakiegoś gotowca (czy to darmowego, czy płatnego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Uwierz mi, że dostałem wiele propozycji, ale okres oczekiwania - 3-miesiące, także bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Uwierz mi, że dostałem wiele propozycji, ale okres oczekiwania - 3-miesiące, także bez przesady Propozycji? od kogo od gimnazjalistów?. No tak musisz teraz poczekać wakacje dzieciaki się wybawią rok szkolny się zacznie znów dzieciaki będą potrzebowali kieszonkowego na papierosy wtedy się ktoś podejmie Masz rację za 170 zł poczekaj te 3 miechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Ja rozumiem szukać gimnazjalisty/licealisty (z podkreśleniem na *dość* dobrego), który weźmie 170, ale całego zespołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Uwierz mi, że dostałem wiele propozycji, ale okres oczekiwania - 3-miesiące, także bez przesady Właśnie problem polega na tym, że żadna poważna firma nie podejmie się takiego projektu (w dodatku jako zespół) za taką kwotę. Jak ktoś wyżej wspomniał, jeśli interesują Cię młodociani graficy, którzy nie zajmują się tym profesjonalnie a chcą tylko dorobić, to taka kwota jest okej - za to forum na którym wystawiasz ofertę lekko nieodpowiednie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Cześć Poszukuję "dość" dobrego zespołu który, zadowoli mnie swoimi umiejętnościami, jak i zarównież stronę internetową. W grę wchodzi layout i kodowanie pod IP.Board. Tematyka strony tutaj nie gra dużej roli. Ma być to schludny, przejrzysty i godny uwagi wygląd, który przyciąga uwagę. Wszelkie propozycje, pytania, oferty proszę kierować tylko i wyłącznie poprzez komunikator PW. Informuję iż, odpisuję tylko na wybrane oferty - także nie zdziw się, jeżeli nie otrzymasz odpowiedzi. Dziękuję. Dobry koder i grafik to za takie coś mogą zaśpiewać 300 zł (i nie mówie tu o profesjonalistach). Za 170 zł wątpie byś miał duży wybór ofert. Za 170 mogę wykonać layout. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 BUUUUAHAHHHAHHAHHHAAHAHAHAHA : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Dziękuję za wypowiedzi, ale GDZIE zauważyliście, że piszę "proszę o cenę". Następnie do zespołu WHT - istnieje taka opcja jak "raportuj" i jeżeli autor tematu zgłosi dany temat (z komentarzem), to wypada coś z tym zdziałać, tak? Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Domaintalk.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Tutaj nie reagują na raporty ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 "Tutaj" - to chyba za mało powiedziane. Może trzeba podpowiedzieć administracji, aby wprowadzili jedną grupę - moderator banów użytkowników. Nawet nie wiem, po co tutaj są moderatorzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Bana możesz zarobić jak sobie życzysz. Za pisanie jednowyrazowych postów itp. Bastek, jak podzielisz 170 na paru ludzi ludzi, to akurat każdy będzie mieć na kilka browarów. To forum już wiele rzeczy widziało.. Ale to co się ostatnio dzieje, to już wszelkie granice przekracza. Może trzeba zrobić dział "szukam gimnazjalisty" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Czytając takie posty naprawdę proponuję stworzyć obok giełdy dział "Gimbaza" i tam przenosić takie tematy jak ten. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Ejj sprawdźcie proszę IP Domaintalk i Teamplay.com.pl - jestem prawie (99%) pewien, że to te same osoby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Ok, zamkniemy to, bo bezsensowny offtopic. @Focus nie zgadłeś, IP jest różne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach