Twinn 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Witam, chciałbym dowiedzieć się ile mogę otrzymać za domenę "Pochylnia.pl"? Dodam, że według statystyk Google Analytics domenę odwiedza ok. 20000 unikalnych użytkowników miesięcznie co daje ok. 650 osób dziennie. Odwiedziny na poziomie 50000 miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Razem ze serwisem? Może parę stówek. Sama domena nic nie warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) Jeżeli cały serwis to jestem w stanie zaoferować kilka stówek, ale sama domena to warta max 20-30 zł Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Oj mylicie się, mylicie :> Jako domena to jest warte dosyć sporo bo ta "marka" trwa już od dłuższego czasu - najpierw cs-pochylnia.eu potem pochylnia.pl. Taka nazwa jest dosyć oryginalna i trudno temu zaprzeczyć, więc wyceniam SAMĄ domenę na kwotę: od 50 do 100 zł, a cały serwis razem z serwerami: 500-1000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 500-1000 zł. ? Cały serwis warty jest min. 2,5 kafla. Za samą domenę, może wołać 600 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2013 Nie warta? Naśle większy ruch niż niejedna reklama na dużym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 Serwis jest tyle wart ile ktoś jest w stanie zaoferować, myślę, że całość warta 2k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 Serwis jest bardzo popularny sporo osób dziennie go odzwiedza jest strona właśnie która wycena takie serwerownie ale nie będę pisał bo to reklama domena warta z 800 zł a strona z 2,5 tysiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Wycena wyceną jednak po co taka wycena skoro nikt za to tyle nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Oj zdziwił byś się sam za 1500 zł sprzedałem sieć serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach