Polm 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Witajcie. Szukam serwera VPS dla mojego serwisu Viawww.pl a póżniej KryptaGier.pl - Chcę go odbudować, bo ma prawdziwy potencjał. Serwis w najlepszym swoim okresie zrzeszał wszystkich twórców niekomercyjnych gier bMMO czy TGF (Tekstowe gry fabularne). W tym właśnie okresie był to największy taki portal, a jego PR wynosiło 3. Aby odbudować serwis potrzebuję serwera VPS, ponieważ znajdować się tam będzie bardzo obszerny download silników tekstowych gier przez przeglądarkę. Serwis zawsze działał i będzie działał jako niezarobkowy, niosący pomoc. Oferuję miejsce reklamowe na każdej podstronie serwisu. Osoby, które zechcą pomóc proszone są o kontakt w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 A jakieś dokładnie wymagania? Może lepiej zainwestować nad jakimś kontem FTP, np. backupftp.pl Mam nieużywanego VPS'a, lokalizacja Europa, 10 GB na dysku, stabilne łącze, sam raz dla ciebie. Jak coś to pisz na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polm 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Ponawiam prośbę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Rozumiem że liczysz na sponsoring a nie chcesz zakupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polm 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Na początku raczej tak, później być może wykupienie wchodziłoby w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Napisz do mnie na PW, napisz jakich parametrów konkretnie potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Zapraszamy do przedstawienia szczegółów na PW. Jesteśmy otwarci na współpracę. Pozdrawiamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2013 Witam, Zapraszam do kontaktu z nami - każdy ma szanse otrzymać sponsorowanego VPSa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polm 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 Chciałbym znów ponowić prośbę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalnetwork.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Witamy serdecznie, Prosimy o kontakt na bok@globalnetwork.pl - postaramy się pomóc. Z poważaniem, Zespół BLUE LEAF Sp. z o.o. http://www.blueleaf.pl http://www.globalnetwork.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach