Grower 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Witam serdecznie, mam bardzo ciekawy pomysł na forum, które będzie oparte na ipb 3.4.x. Poszukuje osoby chętnej do udostępnienia serwera wzamian za reklamę, lub coś innego. Chętnych proszę o pisanie w temacie lub: gg: 9561632, PW.Pozdrawiam, Krystian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Mówisz, że stać Cię na lickę ipb, ale na serwer już nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grower 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Lickę mam od brata, wyjechał i zostawił to wszystko, więc nie potrzebowałem kasy na zakup licencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Mogę Cię przygarnąć na któryś z serwerów jednak jeśli dostanę zgłoszenie od ipb że jedziesz na nulledzie znikniesz mi z serwera bez śladu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grower 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 RafoX, nie ma problemu prosze o podanie jakiekolwiek kontaktu z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 GG: 38600050 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 A dlaczego nie weźmiesz sobie jakiegoś darmowego hostingu www? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 A dlaczego nie weźmiesz sobie jakiegoś darmowego hostingu www? A no pewno dla tego że to nie uciągnie mu ipb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 Hej. Skontaktuj się z nami - udostępnimy Ci darmowy hosting WWW. Pozdrawiam, Mintshost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2013 A no pewno dla tego że to nie uciągnie mu ipb Literówka* Zgłoś się również do mnie, pomożemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach