wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 Prosiłbym o ocene mojego nowego projektu Link: http://servjoin.pl/ 1. Dodawanie serweraPrzedstawiamy ajaxowe dodawanie serwera, po którym będziesz mógł promować swój serwer oraz wypłacać z niego punkty.2. "Podoba mi się ten serwer" - interaktywne proponowanie serwerówCo powoduje kliknięcie? Serwerowi dzięki niemu przyznajesz punkt lajka oraz punkt, ktory właściciel moze wypłacić w celu promowania serwera. Gdy będzie klikniętych x razy podoba się, serwer sam zaproponuje Ci serwer, na ktorym mógłbyś pograć według modyfikacji, grywalności itp.3. Informacje o serwerachDzięki naszej stronie zostajesz poinformowanych o szczegółach konfiguracji serwera.4. Podziel się słownie opinią o serwerzeMożesz dodać do serwera własny komentarz.5. Oceń serwerMożesz ocenić serwer w róznych kategoriach, co działa na reputacje serwera6. Sieć serwerów Utwórz sieć serwerów, dodaj logo, dodaj serwery od razu na podstronie serwera pojawi się logo sieci, w dodatku dodaj wydarzenia - członkowie sieci będą o tym poinformowani!7. Weź udział w wydarzeniuJeśli spodoba Ci się wydarzenie weź w nim udział, administrator wydarzenia dostanie o tym informacje.8. Wyszukaj serwer, gracza, użytkownika czy sieć serwerówDzięki naszej szybkiej wyszukiwarce możesz szybko wejść tam gdzie chcesz.9. Baza graczyPosiadamy baze graczy, którzy grali na serwerach, możesz ich szybko wyszukać. W dodatku mozesz powiązać z nim konto by inni wiedzieli gdzie grasz! Co nas wyróżnia? Kładziemy większy nacisk na dobro gracza/użytkownika. Dostosowałem portal bardziej pod social. Wszystkie dane są cachowane, co wpływa na szybkość wczytywania strony. Prosiłbym o oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professorek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Serwis bardzo fajnie się prezentuje. Prosto i elegancko. Działanie nawet przyjemne, podobają mi się elementy ajaxowe Jak dla mnie bomba. I w końcu jakiś serwis wprowadzający nowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 A co tu jest interaktywnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2013 2. "Podoba mi się ten serwer" - interaktywne proponowanie serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Dodaliśmy także serwery minecraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Jak dla mnie bomba. I w końcu jakiś serwis wprowadzający nowości. nowości? Jest od groma takich serwisów..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 może chodziło mu konkretnie o tę tematykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2013 Nie podoba mi się zbyt menu, jest takie ordynarne, lecz jest czas na rozwój i poprawkę wizerunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2013 Cały czas coś się zmienia, ostatnio to ajaxowe wczytywanie wykresów na podstronie z serwerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach