unlimited 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Chciałbym się połączyć z serwerem VPS z systemem Ubuntu, mam Windows i nie wiem jak. Próbuje na TikTalik.com przez noVNC, ale nie mogę wpisać hasła ani wkleić. Próbowałem też przez Remote Desktop Connection i nie łączy. Jeśli w złym temacie piszę, proszę o przeniesienie, nie wiedziałem gdzie. Proszę o pomoc, dziękuje. Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Miłosz formatowanie tekstu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2013 KLIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2013 Do tego co Marek podał, jeśli chcesz łączyć się na zdalny pulpit - pierwszy link z googla: http://rbgeek.wordpress.com/2012/06/25/how-to-install-vnc-server-on-ubuntu-server-12-04/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Dzięki. Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez unlimited (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach