Dżo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2013 Nie znalazłem na forum opinii o usługach w SkyNode.pl. Czy ktoś z forumowiczów może opisać wrażenia z użytkowania ich VPS-ów lub serwerów dedykowanych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a.ru Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2013 cześć, mam u nich vps "premium" za 50 zł miesięcznie z 2x2 GHZ i transferem bez limitu, na nic nie narzekam, support zawsze szybko odpisuje, i nie mieliśmy jeszcze żadnych problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2013 cześć, mam u nich vps "premium" za 50 zł miesięcznie z 2x2 GHZ i transferem bez limitu, na nic nie narzekam, support zawsze szybko odpisuje, i nie mieliśmy jeszcze żadnych problem. No prosze Was.. sami u siebie musieliście kupić usługę żeby wystawić opinię? support zawsze szybko odpisujeNo jak się ze sobą rozmawia.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sparco 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2018 Odkopuję temat. Czy ktoś może powiedzieć coś na temat jakości usług skynode.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach