disclose 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2013 Jak w temacie, tylko w domenie .PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2013 Znaczy, że sam nie masz pomysłu na domenę? Szukaj po frazach które cię interesują. Jeśli domena będzie zajęta to wal do konkretnego klienta, może odsprzeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
disclose 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2013 Owszem, mam, ale oprócz mojej szukam bardziej atrakcyjnego adresu - chyba na tym polega ten dział tak? Może ktoś trafi się z "luźną" domeną i się dogadamy. Twoja wypowiedź jest na zasadzie polskiej zawiści. Nie mam domeny, ale żeby inny też jej nie miał. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 to łap - może Ci sie spodoba: wyceniwyslij.pl Rejestracja jest możliwa. bez kupywania od kogokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrozy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Domena kurierskie.pl właśnie spada, być może będzie do przejęcia za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Podaj ile możesz/planujesz wydac na domenę, 100-1000, 1000-10000, 10000-100000 PLN w zależności od orientacyjnego zakresu mogę wysłać konkretne domeny Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domeniarstwo.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Proponujemy mocne generyki: kurierzy.com oraz usługikurierskie.pl i uslugikurierskie.pl. Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Domeniarstwo.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostSpace 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Proponuję kilka ciekawych adresów: Kurierowo.pl SprawdzonyKurier.pl NiezawodnyKurier.pl Kurierek.pl PorownywarkaKurierow.pl Kurierzy.net przesyłkakurierska.pl (idn) przesylkipocztowe.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acdef 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 to może jak w temacie: serwiskurierski.pl serwis-kurierski.pl albo kilkadziesiąt innych z tej branży do wyboru, w tym takie z historią po serwisach kurierskich napisz jaki budżet, to napiszę, co mogę sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach