jedi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Posiadam Forum w PHPBB3 i blog Wordpress, obecnie od ponad 2 latjesteśmy w dobrej firmie hostingowej, niestety nadszedł czas gdzie zaczeły być zjadanepunkty procesora poprzez dużą ilość odwiedzin a mamy u obecnego hostingodawcynajtańsze konto więc tym samym i punktów procka mniej,obecnie płace 18 zł m-ce ale już raz musiałem dopłacac za dodatkowepunkty procka, według statystyk limit który posiadamy na tym planiestarczy nam na zaledwie 20 dni, poszukujemy VPS który nie będzie miałlimitów transferu i miał 100% 1 rdzenia reszta parametrów nie robi namróżnicy byle forum i blog stał. Napisałem do Biznes-Host.pl bo mi ich polecono ale odpisali mi lajkonicznie że polecają to co reklamują: http://biznes-host.pl/vps_directadmin/ Tyle że tam jest limit transferu a pisałem że poszukuje coś bez.. szkoda że nie przeczytali dokładnie maila.. no ale cóż. Odwiedzin mamy mało, ( 100 dziennie ) normalnych IP.. a od kwietnia zaczął się duży ruch z ip z chin który generuje blisko 3 tyś odwiedzin miesiecznie i 8 tyś odsłon stron, nie wiem czy to dużo. Czy ktoś może mi coś polecic ? P.S - nie chce zmieniać planu u obecnego hostingodawcy bo to mi zwiększy zaledwie o 2 punkty wykorzystanie procesora z 5% do 7% a to raczej nie dużo a skok finansowy dosyć duży Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez jedi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serveros 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2013 Napisz do mnie na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. W ofercie posiadamy serwery VPS od 14.99 zł/mc (brutto) - http://hyperhost.pl/serwery-vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Ile transferu rzeczywiście potrzebujesz? Bo nie ma czegoś takiego jak bez limitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Jaki masz budżet na ten VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą VPS - najtańszy serwer kosztuje 18 PLN. Pozdrawiam, Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach