pastor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Witam. Prawie rok temu zakupiłem domene .pl w ovh.pl, za 60 dni wygasa i przedłużenie jej kosztuje 50 zł. Czy przeniesienie do innej firmy i tam jej przedłużenie wyjdzie taniej czy taniej niż 50 zł nigdzie raczej nie znajde? Oczywiście jest znacie takie firmy to proszę o propozycję jednak wolałbym aby były to zaufane firmy które w umowach nie mają "haczyków" typu, że za rok wymagane jest odnowienie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 poniżej 50 zł brutto nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Znam jedną: OVH. Odnowienie domeny .pl 49,99PLN BRUTTO, domeny IDN 11,99PLN Netto ( 14,75PLN BRUTTO) Poważnie mówiąc, nic taniej nie ma. OVH ma swoje wady (papierologia stosowana), ale patrząc tylko i wyłącznie pod kontem ceny, to przoduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 W sumie pierwszy raz przedłużam domene dlatego takie pytanie, ale jeśli nigdzie taniej nie ma to przedłużę w ovh. Dzięki za pomoc Panowie Można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 OVH ma swoje wady (papierologia stosowana), mógłbyś rozwinąć ? Jakie wady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Cesja domeny w OVH na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Cesja domeny w OVH na przykład Akurat nie mogę się zgodzić, mniej więcej miesiąc temu przetransferowałem bardzo szybko bo w mniej niż 24h domenę .com z mydomain.com do OVH bez jakichkolwiek problemów. Co jeszcze ci się nie podoba w OVH ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Akurat nie mogę się zgodzić, mniej więcej miesiąc temu przetransferowałem bardzo szybko bo w mniej niż 24h domenę .com z mydomain.com do OVH bez jakichkolwiek problemów. Co jeszcze ci się nie podoba w OVH ? Transfer != cesja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Ale pedro mówi tu o transferze z OVH - większośc usługodawców daje authinfo od ręki, w ovh trzeba papierki wysyłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie będziesz miał nigdzie taniej niż w OVH , np u nas masz pl za 46.10 pln netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janinanowak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 gdzie najcześciej kupujecie domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2013 gdzie najcześciej kupujecie domeny? Osobiście hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2013 AZ.pl - lubię promocje :> a z przeniesieniem nie ma problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach