yehaa 57 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 witam Na drodze do rozwoju działalności i ciągłym progresie zarabiania chciałem zaproponować że przygarnę blog, portal, vortal lub dwa na temat zdrowego stylu życia, kultury fizycznej, odżywek, książek, ebooków, masażu itd Nie przyjmuje blogów opartych na subdomenach należących do kogoś innego lub blogspotu. Bardzo chętnie porozmawiam z właścicielem na temat zarabiania na programach afiliacyjnych i reklamach. Jestem otwarty na propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Jak rozumiem w zamian nic nie oferujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Oferuje pieniadze w zamian za strone z ruchem, klientami, treśćmi. Pieniadze zależą od składowych portalu. Może sie zdziwisz ale ostatnio kupilem za kilka stów portal o statkach kosmicznych i po tygodniu mi sie zwróciło 1/7 inwestycji. Wiesz po prostu zmienilem troche polityke i zamiast kupić joomla monster albo dać agencji zarobić to kupilem gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Dobrze rozumiem to, lecz skoro oczekujesz czegoś co prosperuje to parę $$ zapłacić trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Ale weź, jakie są proste sztuczki na zarobienie pieniędzy z jakiś programów, poleceń, all itd. Ludzie głowią się nad inwestycjami w jakieś zabytkowe samochody albo działki budowlane a tu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2013 refresh-up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach