kravmagakielce 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Witam, Bardzo proszę o rzetelną ocenę bloga http://www.tablety24.pl , którego głównym tematem są właśnie tablety, nawigacje samochodowe i konsole do gier. Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 - Font w cufonie jest bez polskich znaków przez co jest kaszana - Spolszczyć do końca szablon WP "Stworzony w Maj 3rd, 2013" - wyłączyć durną blokadę prawego klawisz i kopiowania - zmienić durny tytuł artykułu "Poradnik – jak korzystać z PlayStation Store i pobrać tysiące gier za darmo" bo to nie gry tylko dema a po drugie jest ich jak sam piszesz 120 i nawet do jednego tysiąca dużo brakuje Poza tym nic specjalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 @regdos - ale tam Cufona nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Logo rodem TVN24 - pierwsze skojarzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 @regdos - ale tam Cufona nie ma. Fakt ale jest @font-face i problem podobny, font ma polskie glify tylko nie są dołączone bo pewnie tak było w gotowym szablonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Fakt ale jest @font-face i problem podobny, font ma polskie glify tylko nie są dołączone bo pewnie tak było w gotowym szablonie. Przecież są dołączone. Vide zrzut: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Strzelam, że masz tego fonta zainstalowanego w systemie bo u mnie na 2 komputerach i telefonie nie jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Strzelam, że masz tego fonta zainstalowanego w systemie bo u mnie na 2 komputerach i telefonie nie jest dobrze. Fakt, mój błąd. Dopiero teraz zauważyłem, że to Oswald jest, a ostatnio go wdrażałem na jedną stronę. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach