rockwelit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Witam. Szukam serwera dedykowanego z mozliwym okresem próbnym z windowsem. Poszukuję od wczoraj takiego serwera i nic. Moge zapłacić. Mogą być to osoby prywatne oraz firmy adres mail: damian.kubica@outlook.com gg: 32118866 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Nikomu się to nie opłaca licencja na Windowsa kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockwelit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie wiem czy dobrze rozumiem serwer dedykowany czy serwer VPS, chodzi mi o serwer taki abym mogl nim zarządzać zdalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 No to wystarczy Ci VPS, ale szanse na to aby ktoś udostępnił ci serwer testowy z Windowsem jest jak postawienie kubka na samym środku murawy na stadionie Narodowym, pójście na najwyższe trybuny i rzucenie do środka kubka dwu groszówką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockwelit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 nie chodzi mi aby był on za darmo jak pisałem mogę zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Po prostu licencja na Windowsa sporo kosztuje i nikt nie chce jej wydawać na triala :/ Najtaniej wychodzi w exone.pl, tylko 38 zł miesięcznie z windows xp albo hitme.net.pl z Windows Server 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockwelit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 a moze jest jakaś osoba prywatna ? która udostepnia za odplatą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 50 zł i Ci z fakturą udostępnię na 3 dni serwer z łączem 100 mbps, procek i7 , 16 GB ramu i dyskami SSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockwelit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 jeszcze jakies inne propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 e24cloud, testujesz ile chcesz. Naliczanie godzinowe + dodatkowe koszty za lickę windowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webhost.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Witam, http://www.oktawave.com/pl/promocje/25-na-start.html - w Oktawave dostajesz 25zł na start i możesz w ten sposób uruchomić serwer z Windowsem i go przetestować. Pozdrawiamy --------------------- Webhost.pl tel. 801 022 101 tel. 12 423 46 60 ul. Lea 204 30-133 Kraków NIP: 677-227-01-80 --------------------- www.webhost.pl bok@webhost.pl www.fb.com/webhostpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Witam Serwer dedykowany można przetestować za 10 pln przez 7 dni. Zamówienie można złożyć na stronie www.sprintdatacenter.pl - 16 gotowych konfiguracji. Do tego można domówić licencję Win serwer standard 2012 - z tym że za licencję trze zapłacić za cały miesiąc - 89 pln netto. Oczywiście serwer ze zdalnym zarządzaniem IPMI. Zapraszam do kontaktu Krzysztof kont 696 021 304 info@sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach