Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 @Miłosz Mam to samo, już przestałem w to klikać Identycznie jest z nową zawartością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 Jeśli to przez te komentarze to wywalić je z nowej zawartości i nieprzeczytanych postów i będzie po problemie. Poza tym pokazuje mi się cały czas nieprzeczytana zawartość w WHT Cafe, ale nawet jak wejdę w temat to nic się nie zmienia, niech ktoś rzuci okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 Komentarze komentarzami ale kolega Spanner jest chyba hardkorem i robi "live" via FTP bo inaczej nie mogę wytłumaczyć, że wypływa masa takich drobnostek, które powinny być wychwycone choćby na localu (wiadomo, wszystkiego nigdy się nie wyłapie ale takie proste owszem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 Już czwarty raz to piszę bo nie chce się dodać post: Zróbcie coś z tym odświeżaniem na forum bo wejdę do obojętnie jakiego wątku to on się odświeża w nieskończoność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Heh, ja sobie dam spokój z WHT do momentu, aż zacznie działać. Hmm, posty z WHT Cafe zniknęły. Co nowy ficzer, to większy fakap... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrayDay 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 hej śliczny avek zostawiam dyszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Naprawcie to bo mnie kurw**a trafi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Na głównej pokazuje ostatnią wypowiedź w każdym dziale a po wejsciu w dany wątek tych wypowiedzi tam nie ma.. Tak to wygląda w praktyce: http://videobam.com/MYkCi Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Zoel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Niestety, ale nie da się napisać postów w temacie "WHT Cafe" pokazuje mi 102 strony w temacie, a jak wchodzę na stronę główną to 103 strony. Ten post próbuje napisać drugi raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Ja napisałem, ale włączyło jakąś pętle i się odświeża w kółko, post widać ze strony głównej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Nie wszystkie, mi przy ovh hacked nie odświeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Chyba coś jest nie tak z datą w "Wht Cafe" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Ale o co się rozchodzi Czy to pierwszy raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 No właśnie nic nowego, a podejrzewałbym, że ludzie uczą się na błędach. Deployment pierwsza klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Wszystko ok z datą po prostu usunęło / nie widać nowszych postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) http://zapodaj.net/bf2154396ed60.png.html Nie mogę pisać (wypowiedzi ani komentarzy) póki nie wyłączę js w domenie. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez eQuuS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 HALO MÓWI SIĘ!!!!! Kiedy ktoś to naprawi? Jeśli nie da się naprawić teraz, proponuję to wyłączyć. I nie uruchamiać nic bez wcześniejszych testów, tym bardziej firmy która lubi się kompromitować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Caps Lockiem to ty możesz sobie pisać w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Czyli wszystko się zgadza. Chcesz piwo z mojej lodówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 Naprawi w dzień pracujący (naprawione). Sorry za problemy, redirect nie występował w piątek - jak zwykle przez syfne pluginy w przeglądarkach pewnie. Czemu ja nigdy nie mam problemów z przeglądarką (tutaj redirect), chociaż testuję na 3 komputerach 3 przeglądarki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach