spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2013 Witam wszystkich na aukcji, posiadam na sprzedaż dopiero co zaczęte nieoficjalne forum sieci njumobile www.forumnju.pl Niestety nie mam czasu na zajęcie się prowadzeniem forum, wprowadziłem początkowe zmiany graficzne. mogę pomóc w dokończeniu szablonu i ogarnięciu systemu SMF, daniu kilku rad Domena: ovh.pl opłacona do 2014-05-17 (rok) Forum siedzi na hostingu: unixstorm.org pakiet Biznes-1 opłacony do 2013-06-19 Kontakt: gg: 31731234 mail: arturmarkiewicz60@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Przecież tam kompletnie nic nie ma. To za co jest to 40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Przecież tam kompletnie nic nie ma. To za co jest to 40 zł Za pomysł, styl (?). Pewnie styl nulled Tak serio to, to forum nie ma przyszłości. Jeszcze możesz mieć problemy za użycie logo NJU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 @Kolopik - za spam, który tam się znajduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 @Kolopik - za spam, który tam się znajduje Haha, rano jeszcze było 0 tematów i postów Cena rośnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 mogę pomóc w dokończeniu szablonu i ogarnięciu systemu SMF, daniu kilku rad Jak można oferować pomoc w ogarnięciu czegoś, czego samemu się nie ogarnia? Fajne boty na forum masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Jak można oferować pomoc w ogarnięciu czegoś, czego samemu się nie ogarnia? Fajne boty na forum masz Skoro nie daje sobie rady z botami, to na pewno nie da rady z exploitem na SMF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 I po co ten Offtop? Nie mam czasu tym się zajmować, gdybym miał to już dawno byłoby to wszystko zrobione. Boty były ale już się ich pozbyłem, bo nie skonfigurowałem formularza kontaktowego. Chcę żeby mi się zwróciło chociaż za domenę i hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Reasumując, nie wróżę niczego dobrego, ponieważ chłopak nie pofatygował się o współpracę z njumobile celem legalnego użycia loga. Zaś w tym przypadku, grożą mu konsekwencje prawne. Ciężko teraz spojrzeć na wręcz puste forum, nie mające w sobie niczego ciekawego. @UP: Trzeba było nie kupować DARMOWEJ domeny i nulledować forum. Kolosalne koszty. Edytowano Maj 31, 2013 przez Romson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 I po co ten Offtop? Nie mam czasu tym się zajmować, gdybym miał to już dawno byłoby to wszystko zrobione. Boty były ale już się ich pozbyłem, bo nie skonfigurowałem formularza kontaktowego. Chcę żeby mi się zwróciło chociaż za domenę i hosting Nie piszesz, że chcesz żeby ci się zwróciło 30 Ojraczów za styl więc znaczy, że go ukradłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Licencja stylu nie jest tylko i wyłącznie na jedne forum. I w/w forum nie jest jedyne jakie posiadam. Po ch**j ten spam nie chcesz kupić to się nie wwalaj do tematu bo to nie jest dyskusja na temat czy sie oplaca czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 To zgodnie z punktem 5 http://www.dzinerstudio.com/index.php?action=terms proszę okaż pisemną zgodę na sprzedaż wystawioną przez DzinerStudio.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Akurat część punktu (jeśli nie cały) 5. w tej licencji nie ma zastosowania w Unii Europejskiej, ponieważ na terenie UE każdy może sprzedać zakupiony program. Oczywiście nie mówie tutaj o wielokrotnej sprzedaży jeśli kupiło się tylko jedną licencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Akurat część punktu (jeśli nie cały) 5. w tej licencji nie ma zastosowania w Unii Europejskiej, ponieważ na terenie UE każdy może sprzedać zakupiony program. Oczywiście nie mówie tutaj o wielokrotnej sprzedaży jeśli kupiło się tylko jedną licencje. Zanim zacznie się stosować automatyczne schematy (if nie_mozna_sprzedac then alert niezgodne z prawem) warto by poczytać informacje o tym, co się komentuje. Problem w tym, że ty nie kupujesz w tym przypadku programu. Kupujesz członkostwo w klubie, gdzie benefitem członków jest możliwość ściągania szablonów i używania ich na swoich stronach. Swoich, czyli odsprzedaż (nawet jednej kopii), dzierżawa innym itp. są (i prawnie mogą być) niedozwolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach