Gość Focus Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Hej Tak jak w temacie oddam forum xtalk.pl za skromną kwotę. Dodam, że sama kwota nie przewyższa wartości samego stylu. Gratis dorzucam 2 domeny xtalk.pl oraz xboxtalk.pl opłacone na rok z góry w ovh w normalnej cenie. Owa kwota to 200zl. Myślę, że jest to jak najbardziej rozsądna propozycja. Istnieje możliwość lekkiej negocjacji. Pozdrawiam Edytowano Maj 29, 2013 przez Focus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Przepraszam, że się wtrącam. Więc oddasz czy jednak sprzedasz? A raczej odstąpisz? Popraw tytuł wątku bo jest mylący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) xboxforum.pl Jest na vb licencja nie wchodzi w skład? Nie rozumiem co ty sprzedajesz same domeny? całe serwisy? byle jak ten temat dodałeś. Edytowano Maj 29, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Przepraszam, za ewentualne problemy. Odstępuję cały serwis wraz z 2 domenami. Silnik forum to mybb, a nie vb. Samo forum charakteryzuje się dość specyficznym i unikalnym stylem, więc może stąd ten błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 xboxforum.pl Jest na vb licencja nie wchodzi w skład? Nie rozumiem co ty sprzedajesz same domeny? całe serwisy? byle jak ten temat dodałeś. Czytaj dokładnie ... on nie podał takiej domeny eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Czytaj dokładnie ... on nie podał takiej domeny eh Miał jak nic tylko edytował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Potwierdzam, przez wyjazd, który mi wypadł jestem strasznie rozkojarzony i niestety głupie błędy się zdarzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Mój błąd sorcik ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 A to te forum co ostatnio widziałem reklamowane. Hmm miesiąc roboty i 200zł to niezły biznes się robi Jak byś miał coś naprawdę do oddania fajnego z mojej tematyki to chętnie przygarnę do prowadzenia non-profit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2013 A bez tego hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Maj 30, 2013 Ja nie dorzucam do forum hostingu, a dwie domeny. Hmm, jednak powiedzmy, że z ceną mogę zejść do 180zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Zejdę do 150zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Mogę dać 50 zł i udostępnię styl za darmo w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Żart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Zmień w końcu temat, bo odstąpie = 0zł, a nie kwota. Ty to forum sprzedajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie masz racji - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2493788 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) to ja sobie poczekam aż styl pójdzie do sieci grrrr... Szczerze nie opłaca się kupić (z mojej strony, )sporo trzeba aby tego typu tematyka zaczęła (nie mówię że bym się nie zainteresował ) jakoś poważnie brzmieć na tle internetu. Podchodząc do sprawy racjonalnie wiele jest już tego typu forum / forum https://www.google.pl/search?q=forum+konsoli+xbox&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrozy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Moim zdaniem 150zł to nie dużo za wstępnie skonfigurowane forum z ciekawym stylem oraz dwie domeny gdzie jedna xtalk.pl pojawia się w googlu na 7 miejscu dla hasła: "Forum konsoli XBOX". Sam bym kupił to forum, jednak obawiam się, że nie mógłbym poświęcić mu wystarczająco dużo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 Sprzedane - do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2013 daj link do downloadu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach