witek1902 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Panowie, Panie, proste, krótkie pytanko: ile za te domeny mógłbym sobie zażyczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Dla mnie domena bezwartościowa jeśli nawiązujesz do programu z bbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witek1902 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Właśnie szczerze mówiąc to o tym programie dowiedziałem się dopiero po tym jak wykupiłem te domeny, więc w żaden sposób nie chciałem nawiązywać do tego programu. Myślałem raczej o jakimś forum pod tymi adresami albo o sklepie motoryzacyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 No tak z pewnością , niestety nic nie warte. Sam może je wykorzystaj do czegoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Jeżeli sprzedaż je po cenie rejestracji będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2013 Chyba, że znajdzie się jakiś gościu, który będzie chciał odpalić na tym fansite, to jakieś 100-150zł wyhaczysz, ale nie licz na duży hajs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 Jeżeli sprzedaż je po cenie rejestracji będzie dobrze. Nic dodać nic ująć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach