Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 Przetłumaczyłem plik .pl (poprawiłem), wrzuciłem lecz nadal mam ? zamiast polskich znaków. Czy to się jeszcze gdzieś zmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 Użyj wtyczki style code localization ... będzie wszystko w zgodzie z naturą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 A może kodowanie pliku się zmieniło? Odpal notepad++ i zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Użyj wtyczki style code localization ... będzie wszystko w zgodzie z naturą codestyling-localization zainstalowane i nie za bardzo wiem co dalej. A może kodowanie pliku się zmieniło? Odpal notepad++ i zobacz Nie mam Windowsa, po za tym mousepad pokazuje poprawnie kodowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Po edycji pl_PL.po wygenerowałeś nowy pl_PL.mo? codestyling-localization zainstalowane i nie za bardzo wiem co dalej. Wchodzisz w narzędzia i codestyling-localization i masz tam listę szablonów i wtyczek z listą tłumaczeń. Możesz wejść na dane tłumaczenie i je przejrzeć/poprawić i wygenerować plik .mo po zmianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 @Tomek - Poedit pomógł - dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach