konradinho 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 Witam. Potrzebuję na parę dni testowego serwera VPS. Jest mi potrzebny jakiś Debian dostęp przez SSH i ftp. Musze wykonać pewne obliczenia autokorelacji itp na studia. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 14 dni testu: http://www.slaskdatacenter.pl/dedykowane.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradinho 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 Dzięki za odpowiedź. Okres testowy wliczany jest do pierwszego okresu abonamentowego! Nie wiem jak to rozumieć. Jeżeli zapłacę to mam 16 dni + 14 testowo. A jak nie zapłacę to mam 14 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 Dzięki za odpowiedź. Nie wiem jak to rozumieć. Jeżeli zapłacę to mam 16 dni + 14 testowo. A jak nie zapłacę to mam 14 dni? Jeśli zdecydujesz się na korzystanie z usługi po okresie testowym to wykorzystane 14 dni będzie wliczone w zobowiązanie miesięczne a nie jako dodatek. Czyli tak jak mówisz, zostanie 16 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbk 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 @up zgadza się, ze swojej strony mogę dodać że używam już 4 miesiące najniższy pakiet (ten za 10zł z dyskiem SSD) i mogę na podstawie swoich doświadczeń z tą firmą śmiało polecić innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach