rafi01 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Witam serdecznie Proszę o pomoc kupiłem VPS z windowsem, zainstalowałem Shoutcast DNAS pod windowsa shoutcast chodzi. Tylko jak teraz zrobic zeby był do tego autopilot proszę o pomoc. Za konkretna odpowiedz mogę udostepnic do 5gb na vps za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Dlaczego akurat nie Linux? Co do autopilota, skoro masz VPS'a z Windowsem, to lepiej puść jakiegoś Winampa + playlista. Windows nie ma tyle możliwości co Linux ma. W razie problemów, daj znać na PW. Edytowano Maj 25, 2013 przez Romson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi01 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 Pomoże ktos skonfigurowac tego autopilota na windowsie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Jak odpowiesz dlaczego nie Linux . I jeśli chodzi o autopilota to mówiąc serio i bez ironii Winamp z pluginem transmisji będzie tutaj najprostszym i bardzo fajnym rozwiązaniem. Ale i tak proponuję zacząć przygodę z linuxem bo efekty są o wiele lepsze. Edytowano Maj 27, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Do winampa to to ci się przydać powinno. http://forums.winamp.com/showthread.php?t=348318 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi01 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2013 Proszę o pomoc zainstalowałem pilota sc_trans pod system windows skonfigurowałem lecz mam problem pisze playlist is empty proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2013 Musisz podać ścieżkę do pliku z playlistą, która posiada dodane ścieżki utworów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach