nowy01 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) Witam, dzisiaj zaobserwowałem dziwne zjawisko otóż obraz po włączeniu PC zaczął się co chwilę przesuwać po 1-2 milimetry w prawo i w lewo... Tak po 5 min ustał i było dobrze, teraz włączyłem PC i jest na dal ta sama sytuacja co jakieś 10-20 s się przesuwa. Jak myślicie czego to może być wina? Mam ustawione 60Hz nic nigdy nie przestawiałem w ustawieniach itp. // edit Dodam, że kolumna od wieży stała(przez noc) z 30 cm od monitora może to przez to się teraz tak dzieje. Edytowano Maj 24, 2013 przez nowy01 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Na szrot z monitorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Próbowałeś zmienić rozdziałkę, albo zmienić ustawienia obrazu w monitorze? Może tak jak by z automatu chciał dostosować (u mnie tak jest jak klikne auto na monitorze i dostosowuje do rozdziałki itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach