klejdo 1 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 Chcę założyć serwer TS3 na około 30-50 slotów, jakie firmy polecacie? Dodaję że chce aby było jak najtaniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 biznes-host.pl globalnetwork.pl ovh.pl hitme.net.pl mzone-net.eu No gdzie nie postawisz tam będzie działać. Sprawdź najlepiej opinie o powyższych firmach i wybierz najlepszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 slaskdatacenter.pl? Mają tanie VPSy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaneek 13 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 Mintshost teraz do BH należy to można chyba śmiało brać . Ewentualnie ovh ma fajne serwery VPS. Ja mam i lajtowo chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Wybrałem firmę, ntshost.pl zobaczymy jak się będzie sprawować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 Wybrałem firmę, ntshost.pl zobaczymy jak się będzie sprawować Ciekawe bardzo bo taka firma nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 przepraszam bardzo a pomyłkę, mintshost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzeznik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2013 Możesz napisać jak się sprawuje serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2013 Serwer sprawuje się w miarę okej, lecz wczoraj miał mały problem, nagle mi zgasł serwer ts3 więc patrze co jest grane VPS też siadł, pisze na szybki kontakt z suportem, uzyskałem odpowiedz "Mamy Ataki na stronę" Bardzo mnie to zdziwiło że taka firma ma ataki na serwery. Ale po 10 minutach zadziałało i jest okej, na razie oprócz tego problemu to jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2013 Witam, Mamy serwery w swoim Datacenter oraz pozostałych kilka w SDC. Ataki DDOS mogą przytrafić się każdemu - po krótkim czasie sytuacja wróciła do normy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą - Mintshost.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach