mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Witam szanownych userów ów forum mam do was szczególne pytanie jaką stronę polecacie hostującą VPS (parametry niżej ) Minimum na serwer VPS 1gb Ram gwarantowany procek tu nie mam dokładnych wymagać około 1 GHZ Transfer Min 400-500 gb (najlepiej bez limitów ) Koszt do 30 zł bardzo mnie też interesują oferty z możliwością płacenie SmS premium Hosting musi też pozwalać na postawienie serwera gry na ów VPS jeśli ktoś zna jakieś dobre hostingi proszę napisać Adres detale Vps cena i czy jest możliwość SmS ( jeśli jest to jak z stawkami ) pozdrawiam Daniel P.s Mile widziani przedstawiciele Firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 (edytowany) Polecam Biznes-host pakiet VPS #2 - przy płatności kwartalnej wychodzi niecałe 33zł/mc. Hosting pozwala na serwery gier, a wirtualny portfel możesz dołdować poprzez SMS. Jeżeli chcesz możesz zarejestrować się z reflinka i możesz użyć kodów rabatowych z mojego podpisu. Edytowano Maj 22, 2013 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 (edytowany) a interesuje mnie przepustowość łącza także na poprzednim było około 20mb/s gwarantowane ( chyba ) bo nie pamiętam Edytowano Maj 22, 2013 przez mastah7991 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Napisz do bok, dostaniesz ofertę indywidualną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 W http://mintshost.pl masz VPS Starter za 25zł miesięcznie. 2 GB ramu gwarantowanego, nielimitowany transfer i rurka 25mbit gwarantowana, 100 mbit max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 sorka bo rozmowie z kolegą ( który odśw mi pamięć ) Łącze wtedy min było 40mb/s a max 200mb/s i 40 to takie minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Nie ma problemu jeśli chodzi o zmiane przepustowości na 100mbit z limitem transferu - wystarczy do nas napisać na pomoc@biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 Ultimahost, hekko, biznes-host ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 Ja się pochlastam 30zł za 1GB ram gwarantowany i transfer ile wlezie i duża przepustowość? Toż to niektórzy chcą OVH przebić... Ale skoro BH ci pozwoli to dobrze, ale moim zdaniem trochę za duże masz wymagania tym bardziej że te 100mbps co Marek mówi to jest do podziału i nawet nie myśl że dadzą ci pociągnąć pełnymi obrotami hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Ja polecę: Webh.pl i Biznes-Host.pl (ten drugi jeśli chcesz taniej to przy płatności rocznej 50% ceny lub z kodem rabatowym - w stopce - na miesiąc) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2013 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. W ofercie posiadamy serwery VPS od 14.99 zł/mc (brutto) - http://hyperhost.pl/serwery-vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2013 Hej. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą VPS. Przy użyciu kodu rabatowego ROK jest jeszcze taniej o 15 %. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach