Dima 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Witam , nie jestem pewien czy dobry dział znalazłem. Piszę z pytaniem ,czy któryś z użytkowników stawiających serwery team speak 3 znalazłby może miejsce na swoim vps na serwer 10-20 slotowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 A co w zamian oferujesz? U mnie znalazłoby się bez problemu takie miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dima 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 (edytowany) Nie wiem co komuś takiemu jak ty mógłbym zaoferować . Możesz przedstawić jakąś propozycje? Chodzi mi o taki mały serwer głosowy do gry Nie chce robić z tego nie wiadomo czego Edytowano Maj 22, 2013 przez Dima (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Pod 10-20 osób to mogę Wam udostępnić kanał ew. kilka kanałów, bo serwer pod to nie ma sensu stawiać. Jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać na PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dima 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Koledze u góry dziękuję za propozycję , lecz poszukuję kogoś kto może posiada taki serwer który nawet stoi pusty...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Koledze u góry dziękuję za propozycję , lecz poszukuję kogoś kto może posiada taki serwer który nawet stoi pusty...? Atak DDoS. Konfiguracja. Koszta związane z utrzymywaniem. Nadzór. Bezpieczeństwo. Cackanie się z permissions. Serio? Opłaci Ci się to? Odpuść sobie człowieku i zamiast szpanować, równie można skorzystać z zwykłego serwera i poprosić o kanał(y). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach