Gość Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Witam Nie mogę emulować serwera gry IW4M, zainstalowałem Wine, odpalam serwer komendą: wine iw4m.exe -dedicated +set net_port 28960 +set party_maxplayers 18 +exec server.cfg +map_rotate & W konsoli serwera otrzymuję takie powiadowienie: Application tried to create a window, but no driver could be loaded. Make sure that your X server is running and that $DISPLAY is set correctly. err:systray:initialize_systray Could not create tray window fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 59 (SPI_SETSTICKYKEYS) fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 53 (SPI_SETTOGGLEKEYS) fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 51 (SPI_SETFILTERKEYS) Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Więc jak utworzyć owe nowe okno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 (edytowany) Proponuję zainstalować jakiś bardzo lekki interfejs graficzny np. xfce + xorg + xterm, a następnie odpalać wine z poziomu vnc4server. Odpalałem już tak bardzo dużo serwerów i wszystkie chodziły z całkiem ładnym efektem. Edytowano Maj 22, 2013 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach