elmn 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 (edytowany) Hej, Tej zimy stworzyłem serwis skupiający polską społeczność pewnej gry. Minęło kilka miesięcy, a popularność nieźle poszła do przodu, obecnie staty wyglądają tak: blog - prawie 8k uu/m-c, forum - 11,8k uu/m-c choć zapewne niebawem podskoczy, bo w końcu lato, wakacje etc. Użytkownicy są aktywni, mają ciekawe pomysły co do rozwoju, tak więc wszystko ładnie się napędza. Obecnie cały serwis (blog + forum) mam u siebie na sharedzie, na którym trzymam inne rzeczy. Powoli już hosting łapie zadyszki, a projekt nie zarabia jeszcze na siebie, więc póki co kasy na nowego hosta nie chcę wykładać. Szukam sponsora, jestem otwarty na wszelkie propozycje/warunki. Po więcej info zapraszam na PW. Dzięki, Edytowano Maj 21, 2013 przez elmn (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 (edytowany) Nie wiem czy zgodzą się na sponsoring, ale możesz spróbować u np. http://zenbox.pl. EDIT: Podaj jakie obciążenie średnio generuje twój serwis, bo jeśli jest w miarę przystępny to mogę odstąpić trochę swojego VPSa. Edytowano Maj 21, 2013 przez Artix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 Sprawdz PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 Witam, Zapraszam do kontaktu z nami - bok@mintshost.pl Otrzyma Pan od nas darmowy serwer WWW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiktalik.com 18 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 Witam, odezwijcie sie prosze na kontakt@tiktalik.com badz na PW, mozemy zaoferowac VPS'a na SSD. K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmn 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 Dzięki za propozycje. Dodam, że interesuję mnie wyłącznie współpraca z firmami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmn 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 @Tiktalik.com, napisałem do Was 2 dni temu, czekam na kontakt. Dzięki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmn 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 No nic, czekam na kolejne propozycje Dzięki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach