Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 Przeca to grafik robił Może ten sam z iWebu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2013 @Marku A co z tym layoutem iWebu? Kupiliście licencja czy jak? Sprawa ucichła, wszyscy zapomnieli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) A tu moja krótki historia z przenosinami Dianet i BH. Kiedyś założyłem wątek w którym prosiłem o propozycje kont do backupowania plików, padło na Dianet, konto Backup 100GB: http://www.webhostingtalk.pl/topic/41853-hosting-do-skadowania-plikw-prywatnych/ Historia skończyła się tak, że w pewnym momencie konto przestało działać, z BOKu Dianetu otrzymałem info, że trwa migracja na nowe maszyny. Po tej operacji otrzymałem maila z dostępem do nowego konta, ale żeby było ciekawie nie ma na nim moich plików a BOK BH twierdzi, że "Jak już wyżej wspomnialem - nie mamy dostępu ani do serwera ani do pana plików." Wbrew mojej woli stałem się ponownie klientem BH i jak wcześniej od początku są problemy. A dialog między mną a BH mogę porównać do: "Nie mamy pana plików i co nam pan zrobi?". Edytowano Maj 28, 2013 przez konar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Firma PHU Dianet nadal istnieje. Oferuje usługi, za które pobiera zapłate ale ich nie realizuje. OSTRZEGAM!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Marka została kupiona przez kogoś, sama firma działa chyba na swój rachunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Marka została kupiona przez kogoś, sama firma działa chyba na swój rachunek. Myślałem, że każda firma działa na swój rachunek BH kupiło usługi hostingowe. Ale nikt nie może zabronić Dianetowi ponownego uruchomienia takich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 To miałem na myśli właśnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach