jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2006 Witam, Mam nastepujący problem: przeniosłam recznie konta z resellera na serwer dedykowany i po przenosinach mam problem z bazami danych a mianowicie nie widać ich w cPanelu a w phpMyAdminie widać puste tabele. Dodam że bazy działają i na stronach nie jest to widoczne, ale nie można nic zrobić w bazie. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2006 A jak jest z nowymi bazami ktore zakladasz ? Czy mozesz zalozyc przez cPanel juz istniejaca baze ? Wg mnie nie przenioslo informacji o tym ktora baza do kogo nalezy i na kogo jest dostep. Napisales ze przenosiles recznie , jak to zrobiles napisz cos wiecej ? Poprostu od nowa tworzyles konta i dane wrzuciles do public_html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emyr 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2006 przez przypadek pisałam z nie swojego konta jesli założe nową bazę to także jest ona niewidoczna przenoszenie reczne to wchodzenie do cPanelu kazdego usera i tworzenie backupu i odtwarzanie go na nowym serwerze. Cześć kont była przenoszona automatycznie przez cPanel i tam jest to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach