GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Witam mam takie pytanie gdzie najlepiej zlecić pozycjonowanie pod fazy : forum piłkarskie, futbol, trening piłkarski, tabela ligowa, ekstraklasa Proszę o propozycję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Jeżeli policzysz po 750 zł za frazę to ja Ci mogę pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2013 Frazy są "koszmarne" - bardzo ogólne i konkurencyjne, więc bardzo dużo kosztują Należy zastanowić się czy opłaca się w nie inwestować czy może inne przy których konkurencja jest mniejsza a sumarycznie taki sam ruch wygenerują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amotylek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2013 Patrzyłeś czy sa jakies inne frazy które Ci odpowiadaja? te frazy sa bardzo ogolnikowe i konkuracja na nie bedzie bardzo duza. Lepiej zawęzić i narobic juz sobie ruchu jakimis tanimi np trening piłkarski "kraków,toruń, poznań tip" i latwymi frazami a potem probować z np. " forum piłkarskie" czy "extraklasa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Proponuję takie forum pozycjonować pod długi ogon na frazy/słowa kluczowe związane z dyskusjami prowadzonymi na forum. A stronę główną wzmacniać różnymi sposobami niekoniecznie nastawiając się na pozycjonowanie. Oceniam że około roku czasu (obecnie) zajmie Ci pozyskanie wartościowego ruchu i forum zacznie żyć. Założ strony socialowe gdzie będziesz publikowac zajawki dysusji aby zdobyć ruch i "wiernych" czytoczopisarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flopiec 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Zlecić możesz na oferii lub zleceniach przez net. Jeżeli sam chcesz coś podziałać to zrób tak jak pisze Zgred. Pobaw się w fanpage, zrób może jakiś konkurs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2013 Zlecić możesz na oferii lub zleceniach przez net. Jeżeli sam chcesz coś podziałać to zrób tak jak pisze Zgred. Pobaw się w fanpage, zrób może jakiś konkurs. to jest najgorsze co mozna zrobić . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Myślę, że już łatwiej poszłoby Ci z blogiem sportowym i ewentualnie jeśli bardzo chcesz to gdzieś pod niego podpiąć forum. Takiego bloga mógłbyś promować ale na fanpage'ach konkretnych klubów wypowiedając się rzeczowo (a nie tylko wklejając link) albo właśnie na innych forach (też konkretnych klubów), czy w komentarzach na takich stronach jak sport.pl itd. Może dzięki temu zainteresujesz innych i tym samym zachęcisz do odwiedzania Twojej strony i zyskasz stałych czytelników i użytkowników forum. Powodzenia Edytowano Listopad 28, 2013 przez twintip (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach