GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Witam ! Od kilku lat jestem właścicielem domeny clubsfera.pl i mam pytanie do osób się znających, czy warto prowadzić stronkę pod tą domeną czy zrobić stronę pod inną, wiele osób mi pisze że domena jest zbanowana. Proszę o opinie. Jeśli złym temacie napisałem proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ładnie szablon skopiowałeś wiedziałem że gdzieś to widziałem http://www.djoles.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 no nie znowu o tym sam szablon nie jest skopiowany a oles o tym szablonie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ale ja też jeszcze gdzieś indziej widziałem ten szablonik a przynajmniej jego większą część Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ok nie ważne szablon z szablonem chodzi mi o domenę czy jest ona zbanowana czy nie ? Jeśli jest zbanowana to będę musiał kupić nową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Najlepsze jest, to już twoja kolejna strona o niskiej jakości i zapewne już niedługo będziesz ją próbować sprzedać za śmieszną kwotę... Co do strony to ona jest brzydka, już samo logo odstrasza, szablon w większej części jest skopiowany, kilka stron już widziałem o niemal identycznej budowanie jak ta. Dodatkowo rozumiesz słowo "sfera"? Nijak ma się do tematyki strony. Ogólna ocena: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Na sprzedaż nie pojdzie bo nie mam praw sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 jeżeli mówimy o domenie to jeżeli jesteś właścicielem to masz prawo d sprzedaży.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 tak owszem domena jest moja od 2004 roku i mam prawo do sprzedaży ale cms nie mój i nie mam prawa do odsprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 tak owszem domena jest moja od 2004 roku i mam prawo do sprzedaży ale cms nie mój i nie mam prawa do odsprzedaży. Ta jasne... Wynik poszukiwań NAZWA DOMENY: clubsfera.pl typ abonenta: osoba fizyczna serwery nazw: ns2.mainnameserver.com. ns.mainnameserver.com. utworzona: 2012.10.22 11:32:38 ostatnia modyfikacja: 2013.04.10 11:23:33 koniec okresu rozliczeniowego: 2013.10.22 11:32:38 opcja: brak dnssec: brak ABONENT: dane niedostępne KONTAKT TECHNICZNY: dane niedostępne REJESTRATOR: AZ.pl Sp. z o.o. ul. Niedziałkowskiego 24(IX p.) 71-410 Szczecin Polska/Poland +48.422999111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 @Up chyba że robił na zasadzie wygasania - > wykupowania i tak w kółko choć nie wierze że ktoś nie miał na nią chrypki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 Cienko.Kolejna strona dla "klubowiczów" z gównianą muzyką.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 To ktoś takie strony regularnie odwiedza i udziela się na nich? Skoro cms nie Twój i nie masz prawa do odsprzedaży to jest "kradziony"? Kupując zawsze nawet na licencji masz prawo do sprzedaży swojej kopii (jak nie możesz sprzedać osobno to z przypisaną domeną). Która to już Twoja strona i dodatkowo zaśmiecająca dział Strony do oceny? Przecież tutaj jak i w Twoich poprzednich projektach nie ma co oceniać. Gotowa grafika, gotowy cms, brak treści. Strona, którą dajesz nam do oceny zawsze ma kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach