Szczubel 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 (edytowany) Witam, potrzebuje dokończyć layout dla klienta konopnyklubspoleczny.org / dużo tam nie zostalo, a ja nie mam czasu na dokończenie, musze brać sie za następne zlecenia Layout www.kks.sk-design.plZależy mi aby layout był skończony do Niedzieli rano tj. 19.05.2013 Mam tez inne projekty, chętni graficy pisać:gg:140050tel. 669 626 765bok@sk-design.pl Edytowano Maj 17, 2013 przez Szczubel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ktoś to kupi? Nawet 10 zł bym za ten layout nie wydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczubel 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ktoś to kupi? Nawet 10 zł bym za ten layout nie wydał Jak widzisz klient jest robię pod klienta, moja wizja była inna. "Klient twój Pan". Co klient chce to ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 (edytowany) Czemu, nie jest aż tak totalnie źle. Co prawda parę elementów jest nieczytelnych i właściwie najfajniejsze jest to przejście w stopce, ale nie o tym jest ten wątek, by komentować (chyba, że by to był naprawdę totalny syf ; ) A to fakt, że klienci potrafią mieć różne chore pomysły i trzeba ich trzymać w ryzach tak, by nie wyszła totalna sieka. Co tu jest do skończenia? Część środkowa? Sam layout w sensie grafa psd docelowo ma być? Dla licealisty spoko fuszka na sobotni dzionek. No i idea szczytna ; ) nie pisze się czasem "konopi" a nie "konopii"? Edytowano Maj 17, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Czemu, nie jest aż tak totalnie źle. Złe nie, tylko makabryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 nrm ale weź poprawkę na klienta... są o wiele gorsze sieki, dlatego "rozumiem" ten lay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikisz 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 Witam serdecznie, jesteśmy w stanie się tym zająć, portfolio -> behance.net/kreatyni Kontakt pod emailem mikolaj.niznik@gmail.com, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach