macek96 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 (edytowany) mam taki błąd , panel hyperVM, hosting serversite.eu . pisalem do administracji lecz nie wiem ile będę czekał na odpowiedz , może ktoś tu mi pomoze Edytowano Maj 16, 2013 przez macek96 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Ale co my tu możemy pomóc? Niestety, ale dziś nie piłem herbaty, więc nie wywróżę ci rozwiązania. Być może spróbuj zrestartować go albo zrób reinstalację VPS'a. Jednakże najlepszym pomysłem byłoby poczekanie na odpowiedź pomocy technicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 przeciez ten blad wyskoczyl mu podczas tworzenia wirtualki... tak jakby wirtualka o takim numerze... juz tam byla. wg mnie musisz czekac na odpowiedz od serversite pozdrawiam Kszysiu pisze z tel wiec brak pl znakow... przeciez ten blad wyskoczyl mu podczas tworzenia wirtualki... tak jakby wirtualka o takim numerze... juz tam byla. wg mnie musisz czekac na odpowiedz od serversite pozdrawiam Kszysiu pisze z tel wiec brak pl znakow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 (edytowany) Wg mnie admini sobie zakosili miejsce i id w /home, bo nie pomyśleli, że tyle osiągną klientów ;> Edytowano Maj 16, 2013 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Wg mnie admini sobie zakosili miejsce i id w /home, bo nie pomyśleli, że tyle osiągną klientów ;> Nie. Taki komunikat pojawia się przy próbie stworzenia wirtualki na miejscu aktualnie działającej. Wnioski są dwa - albo ktoś (lub coś) nie usunęło starych plików i konfiguracji danej wirtualki, albo próbujesz stworzyć identyczną wirtualkę w miejsce już działającej. Raczej stawiam na to pierwsze, support powinien tutaj pomóc poprzez zwyczajne rm -rf. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 dostalem nowego vps wszystko dziala lecz nie mogę nic pobierac ani instalowac co to moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Jakieś logi? Spróbuj dopisać w /etc/resolv.conf nameserver 8.8.8.8 nameserver 8.8.4.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 takie cos : Resolving storefront.steampowered.com... failed: Temporary failure in name resolution. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 A zrobiłeś to, co pisałem i spróbowałeś ponownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 tak , to samo ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Zerknij tutaj: http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-1501059.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 przeczytałeś to chociaż? i znalazles moze rozwiązanie?-,- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 przeczytałeś to chociaż? i znalazles moze rozwiązanie?-,- Przecież to Ty masz znaleźć rozwiązanie ?? jak nie rozumiesz słów to po prostu sobie w http://translate.google.com/ , wklej tekst i zaraz Ci się wszystko rozjaśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2013 przeczytałeś to chociaż? i znalazles moze rozwiązanie?-,- Sugerujesz to, żebyśmy my za Ciebie szukali rozwiązanie? Okej, no memory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2013 adresy DNS firmia miała inne niz standardowe GOOGLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach