Max25 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Bry Potrzebuje konto FTP, aby firmy mogły wysyłać swoje materiały reklamowe. Przyznaję, że szukałem takiego konta, ale nie znalazłem nic co by zachwyciło mnie od razu. Wiadome jest, że łatwiej znaleźć konta typowo pod www. Ja nie potrzebuje Panelu Admina, wystarczy host, czy coś w ten deseń. W temacie napisałem ok.2GB, ale jest to minimalna pojemność jaka mnie interesuje(2-10GB- idealnie). Transfer nie musi być wysoki, ponieważ takiego FTP'a nie używałbym często, więc i cena im niższa tym lepsza Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moją chaotyczną potrzebę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 BackupFTP.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 http://www.hoste.pl/hosting/serwer-start Opcja dodatkowych subkont FTP jest ciekawa, właśnie pod udostępnianie z różnymi uprawnieniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Czy w backupFTP.pl też jest możliwość tworzenia kont FTP z dostępem do wybranego katalogu? 2) Określamy do których folderów będzie miał dostęp nowy użytkownik FTP:Domena: Użytkownik otrzyma dostęp do wszystkich katalogów w lokalizacji /home/nazwauzytkownika/domains/FTP: Użytkownik otrzyma dostęp do katalogu /home/nazwauzytkownika/domains/nazwadomeny/public_ftp/Użytkownik: Użytkownik otrzyma dostęp do całego konta ( uprawnienia identyczne jak dla głównego konta systemowego)Dowolny: Użytkownik otrzyma dostęp do wybranego katalogu - jest to zalecana opcja. Skoro bez limitu kont FTP to rozumiem, że można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Tak jest taka opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 http://serveros.eu nie ma zadnych limitow i wszystko za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 @up: chyba coś padło w tym darmowym hoście, bo strona się nie ładuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 Wybrałem BackupFTP.pl z 8GB zastanawiałem się nad gbzl.pl,ale jednak mnie nie przekonał. Może niedługo zakupie na próbę 10GB na rok w GBZL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 @up: chyba coś padło w tym darmowym hoście, bo strona się nie ładuje... Mi dziala, moze chwilowa awaria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 mnie nie działa na kompie (UPC) ale na telefonie (T-mobile) działa. Nie wierze w rzeczy za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 A mi od samego początku na neostradzie nie działa ta strona i nawet nie wszystkie proxy chcą to otworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach