kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 A ja dalej nie rozumiem jaką merytoryczną wartość przedstawia ten tapatalkowy podpis, że niektórzy są w stanie nieustannie walczyć o nie niczym Rejtan... Właśnie sęk w tym że tylko na tym forum natrafiłem na taką nienawiść do podpisu TT który automatycznie jest dodawany. Da się go wyłączyć i nie jest to jakimś wielkim problemem ale skoro tylko tutaj to przeszkadza i do tego nie wszystkim tylko wąskiemu gronu dyskutujących więc czemu użytkownik ma zmieniać ustawienia aplikacji? Podpis przeszkadza tylko na tym forum? To niech administracja zrobi tak jak pisał lukasamd w #50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 A ja dalej nie rozumiem jaką merytoryczną wartość przedstawia ten tapatalkowy podpis, że niektórzy są w stanie nieustannie walczyć o nie niczym Rejtan... My tylko dyskutujemy, każdy rzuca pomysłami i mówi co mu się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Problem chyba rozwiązany (testy za chwilę) - wyłączona sygnaturka po stronie aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Podpis + błąd autoryzacji, które zgłaszał support tapatalk, czekam na potwierdzenie u nich i potem lecimy dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciamciaj 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 Podpis + błąd autoryzacji, które zgłaszał support tapatalk, czekam na potwierdzenie u nich i potem lecimy dalej. Nie wiem czy było to poruszane, ale opcję podpisu z Tapatalk można załatwić tutaj: To jest w ustawieniach głównych forum w "Forum Owner Area" na tapatalk.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciamciaj 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) TT dziala dobrze Pisze z niego wlasnie Wiem ze działa dobrze, chodziło o samo zablokowanie podpisow zeby regulaminu nowi nie łamali (sam tak zrobiłem). Edytowano Lipiec 4, 2014 przez ciamciaj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach