avarv 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2013 Witam ! Gdzie obecnie można najtaniej kupić domenę .pl ? Oczywiście zamierzam tą domenę odnawiać. Myślę nad zakupem domeny tutaj (http://www.masternet.pl/?go=domeny) Ale, może polecicie coś lepszego Btw. Co jaki czas trzeba odnawiać domenę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2013 (edytowany) Ja polecam ovh.pl, cena odnowienia 50 zł brutto. Żeby nie było niedomówień ceny na masternet.pl są cenami netto (bez VAT'u). Odnowienie tam wyniesie: 55,35 zł Domeny zazwyczaj odnawia się co 12 miesięcy, ale z tym bywa różnie. Edytowano Maj 14, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2013 Domena odnawiasz co roku (chyba, że kupisz na dłuższy okres). Zapraszam do nas, odnowienie domeny PL tylko 55.32 złote brutto: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barszczyk 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Cena odnowienia może zależeć od paru rzeczy np. ilości domen w panelu. Ogólnie to nie wiem czego oczekujesz po cenie bo zazwyczaj jest to może różnica 5 zł między usługodawcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 (edytowany) Ja polecam OVH. Jeeli chcesz na maksymalnie zaoszczꤺi欠to moesz np. zarejestrowa栺a darmo w Az, a zaraz po tym przenie栧dzie indziej, np. do wspomnianego OVH. Edytowano Maj 15, 2013 przez lukasamd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12.pl 9 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 tutaj możesz zarejestrować domenę za złotówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam.w 1 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ja mogę polecić aftermarket.pl. Stosunkowo tanio i bez zbędnej papierkologii przy transferowaniu. Jeżeli jednak domena ma być na jakiś poważniejszy projekt to wybrałbym nazwa.pl lub home.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ja mogę polecić aftermarket.pl. Stosunkowo tanio i bez zbędnej papierkologii przy transferowaniu. Jeżeli jednak domena ma być na jakiś poważniejszy projekt to wybrałbym nazwa.pl lub home.pl. Geniusz biznesu domenowego nie jesteś wiedzy też nie posiadasz , więc brednie wypisuj gdzie indziej... poważniejszy projekt i podajesz firmy typu home ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avarv 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2013 Ok, dziękuje wszystkim za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach