cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Witam. Szukam stabilnego, podkreślam jeszcze raz bo to dla mnie najważniejsze; stabilnego hostingu pod 2, może kiedyś 3 blogi oparte na wordpress i forum-silnik "phpbb". Miałem już hostingi w glowanet, xaa, unixstorm, linuxxp.pl i powiem szczeże, że do żadnego z nich się nie przekonałem w 100 %. Chcę w końcu wystartować z "profeską". I myślałem nad: - ovh.pl ( ceny domen wręcz rewelacyjne - w tym jedna za darmo - .com, hosting także nie drogi, lokalizacja we Francji ) - az.pl ( drogie domeny, drogi hosting, ale do konta dają bon do google adsense o wart. 200 zł, domena .eu w cenie- tu lipa, bo chciałbym .com ) - hekko.pl ( dobre ceny hostingów, ale ceny domen nie powalają, domena .pl w cenie ) - futurehost.pl ( bardzo dobre opinie zbierają, dowolna domena w cenie hostingu, ) Takie firmy jak nazwa.pl, home.pl odpadają. I tak sie zastanawiam nad 3 powyższymi ofertami. Nie ukrywam, że chciałbym mieć domeny i hosting w jednym miejscu. I nie mogę sie zdecydować pomiędzy tymi trzema ofertami. Proszę o opinię, porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 a jakich parametrow oczekujesz i jaki masz budzet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) Ovh.pl moim zdaniem lekko da rade Edytowano Maj 12, 2013 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 mozesz zobaczyc oferte biznes-host.pl dla klientow indywidualnych. ale domeny bym i tak zostawil w ovh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 A jaki masz budżet? AZ jest słabe, ale co to znaczy, że oni mają drogi hosting? Wcale nie... a może po prostu Ty masz za niski budżet i wymagasz czegoś dobrego w cenie szitu? A tak się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) 150 zł/rok jak na razie, na początek. Jeśli trzeba będzie, to zmieni się na wyższe parametry. Właśnie przyjrzałem się biznes-host i oferta jest także ciekawa Edytowano Maj 12, 2013 przez cezar_baron (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 A czego wymagasz za to 150zl? w ta cene liczysz domeny? jakich parametrow potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) tak, w cenie 150 zł liczę jedną domenę. Najlepiej ".com", ewentualnie ".pl". Parametry nie muszą być wygórowane: przestrzeń dyskowa: min. 10 gb 5-6 baz MySQL transfer miesięczny: ok. 15 gb Edytowano Maj 12, 2013 przez cezar_baron (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 To jest brutto czy netto te 150 złotych na rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 brutto + ewentualnie jakies groszowe sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Dodaj 5 dyszek i coś się znajdzie prawdopodobnie. Ta cena jest dość niska jak chcemy wliczyć też domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Tak jak wcześniej pisałem możesz zainteresować się ofertą firmy biznes-host.pl. Za 99zł dostaniesz konto "standard" dla klienta indywidualnego (lub możesz wybrać "start" dla biznesu - porównaj sobie dodatkowe opcje), które jest wydajniejsze niż ci potrzeba, a będzie posiadać jedną domenę w cenie. Resztę domen przeniósł bym do OVH - tam po prostu jest najtaniej. PozdrawiamKszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Biznes nano u nas - 10 GB poj. + 1.2 TB ruchu rocznie = 123 PLN brutto / rok, 30 dni testu (przy fv elektronicznej). Po kod zapraszam na PW:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 (edytowany) U nas - 10 GB poj. + nielimitowany transfer + nielimitowana ilosc baz danych = 10 PLN / rok, 30 dni testu gratis. Zapraszam na PW:) Lokalizacja: Francja glowne DC ovh. Edytowano Maj 13, 2013 przez rieju (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 U nas - 10 GB poj. + nielimitowany transfer + nielimitowana ilosc baz danych = 10 PLN / rok Dzięki;) Poprawiłeś mi humor;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Dzięki;) Poprawiłeś mi humor;) To sie bardzo ciesze, tylko ze ta oferta to na serio byla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Jeszcze tylko jakaś firma i nie będzie nam tak humoru poprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 A po co Ci pod wordpressy i forum tak duża przestrzeń dyskowa?Będę zdziwiony jeśli ją wykorzystasz (chyba, że planujesz serwisy z jakimś downloadem, ale transfer na to nie wskazuje) Ja Ci mogę polecić linuxpl.com. Gdybyś zgodził się na mniejszą przestrzeń dyskową to resztę Twoich wymagań spełnia pakiet za raptem 50 zł rozcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 U nas Uzupełnij dane o firmie (profil firmowy) zanim zostaniesz zaraz zbanowany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Futurehost.pl 10 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Witaj cezar_baron, na naszym profilu na WHT znajduje się kod rabatowy - odrobinę ukryty - ciekawe, czy go znajdziesz Pozdrawiam serdecznie, Szymon Barczak, Dział Marketingu Futurehost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Polecam progreso.pl. Korzystam i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Dziękuję za wszytskie odpowiedzi. Ostatecznie wybiorę hekko.pl lub futurehost.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach