j1gg 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Witam, mam pytanie. Rozdają gdzieś aktualnie domeny .pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaneek 13 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Kompletnie bez zobowiązań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) 1and1.pl Jednak radzę przeczytać regulamin Edytowano Maj 12, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Kompletnie bez zobowiązań? Jeśli jest taka możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) AZ oraz IBC bodajże. Edytowano Maj 12, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barszczyk 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 W az.pl jest jakaś promocja, ale trzeba na pewno się dokładnie wczytać w regulamin bo zazwyczaj nic za darmo nie dają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 (edytowany) Z tym 1and1 to ja nie wiem, oni w ogóle działają w Polsce tak na serio, czy po prostu założyli oddział z 1 zatrudnionym i myślą, że coś zawojują? Zaraz po wejściu 1and1 na polski rynek zarejestrowałem u nich hosting+domena .pl za darmo. Na 2 lata bodajże. Prawie go nie używałem. Jakiś czas temu dostałem ponaglenia, w których wspomniano, że jeżeli nie opłacę adresu, to spadnie. Od tego czasu minęło już kilka miesięcy. Adres jak stał, tak stoi (chciałem go zarejestrować i okazało się, że wciąż figuruje jako zajęty). Hosting podobnie... Do Az.pl posiadam jakieś kody promocyjne (m. in.22 PLN za 44 PLN wydane), jak chcesz, to napisz na PW. Edytowano Maj 16, 2013 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12.pl 9 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Może nie za darmo, ale za złotówkę możesz zarejestrować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaneek 13 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Z tym 1and1 to ja nie wiem, oni w ogóle działają w Polsce tak na serio, czy po prostu założyli oddział z 1 zatrudnionym i myślą, że coś zawojują? Zaraz po wejściu 1and1 na polski rynek zarejestrowałem u nich hosting+domena .pl za darmo. Na 2 lata bodajże. Prawie go nie używałem. Jakiś czas temu dostałem ponaglenia, w których wspomniano, że jeżeli nie opłacę adresu, to spadnie. Od tego czasu minęło już kilka miesięcy. Adres jak stał, tak stoi (chciałem go zarejestrować i okazało się, że wciąż figuruje jako zajęty). Hosting podobnie... Do Az.pl posiadam jakieś kody promocyjne (m. in.22 PLN za 44 PLN wydane), jak chcesz, to napisz na PW. Wbili generalnie z dużym kapitałem (Reklamy w telewizji, te sprawy), ale stawiam że mają paru pracowników od Boku i to wszystko. Generalnie w 1and1 mam jedną domenę tą za darmo i jak mi wygaśnie to mi ją zabiorą, bo nie zapłacę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach