magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Witam zakupiłem domenę z strony mzone-net.eu i mam hosting z hostinger.pl i teraz moje pytanie jak mam zrobić zeby moja domena .pl działała prawidłowo ? Muszę przekierować dnsy na stronie domeny czy hostingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 W panelu klienta masz ustawienia DNS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Ale nie czaje czy mam wpisać wasze dns na hostingu czy hostingu dns na waszą domenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Dobra już to zmieniłem , usunalem w panelu klienta wasze dns i wprowadziłem dns hostingu , teraz musze czekać 24h aż domeną się zrobi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Podaj nazwę domeny, nie widzę w systemie żadnych nowych dnsów, najlepiej zgłoś się na helpdesk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Już ogarniętę wszystko elegancko śmiga! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Nadal nie kojarzę Ciebie jako klienta, ale jak śmiga to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Tak na przyszłość ci tylko powiem że zawsze najpierw dodaj domenę na hostingu (w panelu) a później zmieniaj DNS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach