avarv 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Witam ! Poszukuję najtańszego vps'a najlepiej z windowsem na którym mógłbym odpalić pewien program. Najlepiej z trybem graficznym czy czymś, abym łatwo mógł odpalić tą aplikacje Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Może powiesz więcej na temat tego programu? Co to za program? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avarv 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 (edytowany) Program który ogląda sam strony a ja wtedy otrzymuję punkty i mogę wymienić je na to by inni oglądali je. Link:http://pl.hitleap.com/viewer/latest Edytowano Maj 11, 2013 przez avarv (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 No to jedziemy. www.exone.pl - Windows VPS za 71 zł - czyli 2 GHz procek + 1 GB RAM ew. chmura w e24cloud.com ale o zbliżonych parametrach bo dużo nie ugrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 http://hitme.net.pl/serveryvps_windows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avarv 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Chyba oferta exone.pl najbardziej mnie zainteresowała. Ale teraz kolejne pytania: Jeżeli wybiorę system Windows XP Professional - 32 bit to jak będę mógł się połączyć z pulpitem zdalnym ? Niestety zielony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASKar Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 W systemie masz taką aplikację jak Podłączenie pulpitu zdalnego za jego pośrednictwem będziesz mógł sie podłączyć do swojego serwera. W panelu usługi zapewne będziesz miał zawarte takie dane jak: login, hasło i adres hosta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Mintshost Najtanszy serwer VPS mamy od 55 PLN brutto. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avarv 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Ok mam w końcu kasę na zakup. Teraz mam dylemat pomiędzy serwerem windows minshost a exone. Który hosting mi bardziej polecicie ? Ok mam w końcu kasę na zakup. Teraz mam dylemat pomiędzy serwerem windows minshost a exone. Który hosting mi bardziej polecicie ? EDIT: Właśnie zauważyłem, że na minshost można kupić vps'a z win server 2008 a tam raczej ten program nie odpali. A może się myle ? ten post na górze można usunąc bo.na telefnie nie działa mi edytowanie postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach