ligeziak 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Zlecę pozycjonowanie strony na dwie frazy ze słabą konkurencją. Jedynym moim wymogiem jest płatność za pomocą PayPal. O kontakt proszę na email: mligeziak@gmail.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12.pl 9 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Trochę widzę, że odwracasz obrót sprawy. Czy to nie czasem wykonawca dokonuje wyceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 W dziale Zlecenia czy Giełda jest wymóg co do podania budżetu. Wiele osób w tym ja uważa, że nie przy każdym zleceniu można podać cenę bo osoba nie znająca się kompletnie na danym rynku poda cenę, albo zbyt małą za którą zostanie wyśmiana bądź 2-3 razy większą i zostanie to wykorzystane przez wykonawcę (zarobi sobie na niewiedzy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Co oznacza "słaba konkurencja" ? jak to sprawdziłeś ? co masz na myśli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Znam się troszkę na pozycjonowaniu. Jak coś, to mogę pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ligeziak 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Dzięki za zainteresowanie ale już znalazłem pozycjonera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 warto też czasmi zwracać się do profesionalnych firm, ale to za odpowiednią sumę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach